Nočni napad na Zvoh!

PREIZKUSITE SE NA NOČNEM TEKU IN POHODU OB BAKLAH NA SMUČIŠČU KRAVAVEC IN OSVOJITE SALOMON SNOWCROSS

”ZVOH NIGHT ATTACK”

V soboto, 31. januarja 2015 se bo na smučišču Krvavec odvijal prav poseben dogodek – ZVOH NIGHT ATTACK. Po zaključku smučarskega dneva na Krvavcu, bodo le tega zavzeli tekači in pohodniki, ki se bodo v soju bakel, podali od zgornje postaje gondole, mimo Krvavške plaže, prav do vrha smučišča Zvoh.

Pohodniki se bodo na progo podali od 16.30 ure dalje, pohod bodo lahko zaključili že na Plaži ali pa bodo zagrizli v strmino smučišča Zvoh in tam pričakali ter spodbujali tekače, ki bodo štartali ob 17.00 uri. Čakalo jih bo dobre 2 kilometra snežne proge, ki se vzpne za 500 višinskih metrov.

VABIMO VAS, DA SE PREIZKUSITE V ZIMSKI AVANTURI ”ZVOH NIGHT ATTACK”TER OSVOJITE SALOMON SNOWCROSS

Pri Salomonu so se zopet obrnili na mednarodno ekipo tekmovalcev s ciljem razviti najboljši čevelj za hiter tek po zahtevnih podlagah. Inovativne ideje so združili s predlogi najzahtevnejših tekačev in predstavili tehnično izpopolnjeno tekaško obutev.  SALOMON SNOWCROSS je ustvarjen za zahtevne snežne razmere. Gre za model, ki ima poleg M&S Contagrip™ agresivnega podplata, nameščene tudi kovinske konice za optimalen oprijem. Model je namenjen tudi tekmovalcem, zato je bil veliko pozornosti usmerjeno k čim nižji končni teži. Gre za srednje visoko različico, ki preprečuje vdor snega, kar bo zimski tek po zahtevnih terenih spremenilo v pravo tekaško avanturo!

Dodaj odgovor


Turna anketa
Trenutno ni na voljo nove ankete.


Arhiv novic